• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 27,25

Natuurlijk na je bevalling komt ook weer het moment dat je ongesteld wordt. De terugkeer van je menstruatie betekent dat de normale menstruele cyclus zich terug herstelt. Leuk of niet, het is ook een teken dat je gezond en weer vruchtbaar bent. Bij vrouwen die borstvoeding geven kan het tot 3 a 4 maanden of langer duren. Geef je geen borstvoeding dan is de eerste menstruatie vaak al na een 6 tot 8 weken. Het terugkeren van een menstruatie is een goed moment om eens na te denken over een alternatief menstruatieproduct.

De Divacup is een bekkertje (in de vorm van een omgekeerde kerstklok). De divacup draag je (inwendig) in jouw vagina. Daar vangt de Divacup het menstruatiebloed op.

De divacup wordt omsloten door je vagina. De sluitspier van je vagina zorgt dat de divacup op zijn plaats blijft. Let op: vrouwen die vaginale bevallen zijn kiezen altijd type 2! Op die manier wordt de vagina afgesloten en het menstruatiebloed opgevangen. De divacup lekt niet en er komen ook geen vervelende geurtjes vrij.

De divacup gebruik je steeds opnieuw en kan zeker 10 jaar gebruikt worden. Dat levert je een aanzienlijk besparing. Toch is voor de meeste vrouwen het draagcomfort de grootste movitatie om de divacup te gaan gebruiken en vooral blijven gebruiken.

Kijk voor meer informatie over menstruatieproducten ook eens op: Menstruatiewijzer.

De Divacup is oa verkrijgbaar bij:

Webvrouw webshop 

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Divacup

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review