• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€79,94

De Mammae voedingsbh is ontwikkeld met passie, innovatie en vernieuwing. Deze voedingsbh is ontworpen door twee moeders die geen stijlvolle, passende voedingsbh konden vinden toen ze zelf nodig hadden. Ze bundelde hun krachten en daar is de Mammae voedingsbh uit voort gekomen. De Mammae voedingsbh heeft alles wat een voedende vrouw wenst en is geschikt voor zowel een kleine als een grote cup.

De voedings-bh is gemaakt van super zacht materiaal, waardoor het heel comfortabel aanvoelt op de huid. Ook het kant op de bh is speciaal geselecteerd om niet te irriteren op de huid. Alle cups van klein tot groot zijn gevoerd zodat tepels en compressen niet zichtbaar zijn. De cup van de voedings-bh opent aan de voorzijde waardoor de bandjes vrij zijn van lelijke clips. De sluiting kunt u eenvoudig met 1 hand openen. Bovendien stelt u zelf de grote van de opening in waardoor u ook discreet borstvoeding kunt geven. In het onderstaande filmpje is te zien hoe mooi en functioneel deze borstvoedings- bh is.

De wasbare borstcompressen zijn in de kleur van de bh bij te bestellen en worden in een opbergvakje in de cup geplaatst als u ze even niet gebruikt. De borstcompressen worden per 4 stuks verkocht zodat u altijd een paar bij de hand heeft.
De voordelen van de Mammae Voedingsbh op een rij:

* Discreet borstvoeding geven in het openbaar
* Grote opening indien gewenst
* Een prachtig uitziende bh
* Comfortabel
* Voor kleine en grote cup of omvang
* Geeft een goede steun bij zowel groot als klein cup
* Voldoende ruimte in de cup om wijzigende borstomvang op te vangen
* Bijpassend broekje en borstcompressen verkrijgbaar

De Mammae Voedingsbh is een stijlvolle, comfortabele en door moeders ontworpen voedingsbh waar u als vrouw mee gezien mag worden. Het is een wat duurdere voedingsbh maar wel met alle gemakken die een voedende vrouw wenst, hoge kwaliteit en ongekend comfort. Meer over je veranderende borsten lees je op Zwangereborsten.nl.

Nu ook verkrijgbaar de Mammae Plus. Ook de Mammae Plus is een innovatieve borstvoedingsbeha speciaal ontwikkelt voor moeders met grotere cupmaat. Je kunt er discreet mee voeden, de borst blijft bij het voeden bedekt. Ook zit de borst direct in goede positie en dit betekent minder kans op tepelkloven en extra ondersteuning met kussentjes etc. is niet meer nodig. Met voorgevormde buitencup en gemaakt van mooie materialen voor een luxe gevoel.

De Mammae Voedingsbeha is oa verkrijgbaar bij:

Small banner

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Mammae Voedingsbeha

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review