• 44444
 • 55555
 • 44444
 • 55555
 • 33333

Prijs vanaf:

€ 109,00

Dit is een ideaal hekje voor mensen die weinig ruimte in huis hebben. Het moet wel gemonteerd worden, maar bij het openen rolt het aan één kant op. De kiddyguard is een oersterk hekje dat weinig ruimte inneemt. Zweedse kwaliteit, goedgekeurd onder CEN-1930/2000.

De KiddyGuard is een oprolhekje en beschermt kinderen (tot een leeftijd van 24 maanden). Te gebruiken voor doorgangen en trappen. De KiddyGuard heeft een breedte van 130 cm. De KiddyGuard is op een heleboel plaatsen te gebruiken.

Sterkte: In de praktijk blijkt dit hekje bijzonder sterk te zijn. Ook kinderen die tegen het hekje oplopen geven geen problemen (hoewel een hekje geen speelgoed is). De meeste hekjes van 130 cm breed zijn kwetsbaar door het “hefboomeffect”. Bij dit hekje heeft u hier geen last van en dat is een heel groot voordeel).

In het gebruik: Er is één ding dat u wel moet weten. Doordat de sluiting extra is beveiligd kunt u het hekje in principe met één hand openen, maar meestal heeft u toch twee handen nodig. Eén hand voor de sluiting, en een hand voor het loshaken.

Montage tijd: Afhankelijk van het soort trap kunt u dit hekje redelijk snel monteren. Er moeten wel een paar gaatjes geboord worden, maar die zijn heel miniem.

Doordat het hekje “op een rol” zit hoeft u niet altijd de 90 graden aan te houden. Het hekje kan ook schuin worden gemonteerd. Dat maakt dit hekje ideaal voor het oplossen van moeilijke trappen.

De Lascal Kiddyguard Traphekje is oa verkrijgbaar bij:

babyhuys  

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Lascal Kiddyguard Traphekje Heeft 1 Reviews

 1. feb
  13
  2012

  We hebben het hekje 2e hands gekocht en hebben hem zelf inmiddels 3 jaar in gebruik. In totaal is hij zo'n 6 jaar in gebruik nu. Wat een ideaal ding! Hij is duur, dat zeker. Maar het geld meer dan waard. Plus punten: - Stevig - Ziet er netjes uit als hij uitgerold is - Neemt geen ruimte in beslag als hij open is - Sluiting is moeilijk voor wat grotere kinderen. Mijn zoon van 3,5 kan hem nog niet zelf openmaken, terwijl hij andere traphekjes zo open heeft. - Duurzaam. Hij zit er na zoveel jaar nog steeds prima uit en is wordt niet losser oid. Min punten: - de prijs (maar ze zijn tweedehands dan wel weer heel goed te verkopen) - De sluiting is lastig voor bijv kennissen die hem open willen maken. Maar als je een paar keer heb geoefend heb je het zo door. - Je kan hem niet met 1 hand zonder lawaai open maken.

  Algemeen44444
  Kwaliteit55555
  Gebruik44444
  Duurzaamheid55555
  Prijs33333

  Review by: Maryam

Geef je mening over de Lascal Kiddyguard Traphekje

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review