• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 29,99

Deze klok helpt kinderen op jonge leeftijd al het begrip ’tijd’ beter te begrijpen. Met It’s a Clock worden kinderen geholpen met leren klokkijken. Een figuurtje op de urenwijzer beweegt langs de uren, de kartonnen kaartjes kunnen bij een bepaald uur worden gezet. Zo weet je kind wanneer het op mag staan, wanneer het tijd is voor het eten, bad of om naar bed te gaan. In jongens- en meisjesuitvoering.
Gemiddeld zijn kinderen 8 jaar als ze leren klokkijken. Toch zijn kinderen al vanaf veel jongere leeftijd geïnteresseerd in het concept ’tijd’. Een gewone klok geeft ze echter niet het houvast dat ze nodig hebben. Met I’ts a Clock is dit anders.

In de It’s a Clock Bubble is de grote wijzer het meest belangrijk gemaakt: de wijzer is verlengd en er zit een karaktertje op die langs de uren beweegt. De grote wijzer fietst, rolschaatst, vaart of loopt langs de uren. Kinderen kunnen eenvoudig aflezen welk uur het is.

Midden in de klok zit een gewone wijzerplaat. Iedereen die oud genoeg is om de tijd te lezen op een normale klok kijkt eenvoudig naar het midden en ziet exact hoe laat het is. Een vliegtuig of vogel vliegt door de klok op de secondewijzer.

Zet één van de 6 kaartjes bij het juiste uur en je kind weet wanneer het tijd is om op te staan, wanneer het tijd is voor lunch, snack, avondeten, of bad of wanneer het tijd is om te gaan slapen. 6 kaartjes om de dag structuur te geven.

Er zijn 4 verschillende versies. De Bubble Bear en de Bubble Duck zijn geschikt voor de kleinsten en heel leuk om al te geven als kraamcadeau. De Bubble Boy en de Bubble Fairy met de heldere kleuren zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 4.

De It’s a Clock is oa verkrijgbaar bij:

  
Voordeel bij bol.com

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de It’s a Clock

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review