• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 69,95

De Niniwalker zorgt ervoor dat uw dreumes vanaf zijn/haar eerste stapjes de juiste houding aanneemt, op alle soorten ondergrond (zand, gras, asfalt, etc.). Tijdens dit leerproces spaart de Niniwalker ook de rug en knieën van de begeleidende volwassene die niet langer hoeft te buigen of te knielen.

Omdat de dreumes zijn/haar Niniwalker niet zelfstandig kan gebruiken en dus afhankelijk is van een volwassene, wordt het risico op val- of struikelpartijen en lichamelijk letsel voor het kind in grote mate beperkt.

De ontwerper van de Niniwalker weet alles over de praktische problemen bij het aanleren van de eerste stapjes: ongemakkelijke rughouding, oneindig lang knielen, noem maar op. Dat spoorde hem aan een babywalker te ontwikkelen. Zijn uitvinding trok zoveel aandacht van andere ouders dat hij zijn ontwerp niet alleen perfectioneerde maar ook betere materialen ging gebruiken.
Tijdens de ontwikkeling van zijn prototype merkte hij hoe makkelijk het voor zijn dochtertje en hemzelf was op een comfortabele en natuurlijke manier ‘op stap te gaan’. Bij dit eerste grote avontuur voelt het kind letterlijk de veilige aanwezigheid van de ouder achter zich waardoor ook de zijn zelfvertrouwen groeit.

In tegenstellingen tot veel andere loophulp-middelen kan de niniwalker pas gebruikt worden als het kind zijn eerste stapje los kan maken.

De Niniwalker is makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen in een reistas.

De Niniwalker is oa verkrijgbaar bij:

http://niniwalker.es

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Niniwalker

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review