• 3.63.63.63.63.6
 • 3.43.43.43.43.4
 • 44444
 • 3.63.63.63.63.6
 • 3.43.43.43.43.4

Prijs vanaf:

onbekend

Deze easywalker stimuleert je om er met je kindje op uit te gaan! Echt Dutch Design, door de prachtige lijnen van het frame en de functionele details. Alles is heel slim en intuïtief waardoor de June erg gebruiksvriendelijk is. Alles is tot in detail doordacht, zoals de kap die zich achter de rugleuning laat wegschuiven.

Stoer en eigenwijs is de wagen in allerlei kleurcombinaties samen te stellen. Fijn want zo wordt elke June heel persoonlijk. En kan zelfs per seizoen wisselen.

Daarnaast is June compact en cute. Gemaakt om gemakkelijk talloze malen in- en uit te klappen bij vervoer. Tram in, tram uit, geen bezwaar. En all terrain performance, van stad tot strand. June veert overal overheen zonder ook maar één keer vast te lopen. Dus start in de stad en trek er dan op uit.

De EasyWalker June is oa verkrijgbaar bij:

Small banner  GIF 120*60

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

EasyWalker June 6 Reviews

 1. jun
  17
  2014

  Wij zijn heel tevreden met de June! We hebben hem nu een jaar in gebruik, eerst met reiswieg, toen buggyzitje naar ons toe gedraaid en inmiddels met het buggyzitje omgedraaid. Hij klapt heel goed en makkelijk in, is echt compacter dan andere wagens wat erg handig is in winkels en openbaar vervoer bijvoorbeeld. de duwstang is traploos verstelbaar, de kap kan omhoog en omhoog bij het zitje en ik merk, nu ons kleintje bijna 1 is dat er nog voldoende lengte is voor de voeten (vergeleken met andere wagens), wat ik fijn vindt omdat ze redelijk plat liggend kan slapen zonder bungelende benen. De regenhoes van de reiswieg past niet op het buggyzitje, ik had het fijn gevonden als mij dat in de winkel toen ik onderstel, wieg en zitje kocht, was verteld (nu moest ik er achter komen bij de eerste regenbui). De zwenkwielen hebben het altijd erg goed gedaan, de wagen draaide met een hand heel makkelijk (wel de banden af en toe oppompen uiteraard), maar ik merk de wielen steeds meer gaan zwabberen. Ik ben Easywalker gevraagd hoe en of dit voorkomen/ opgelost kan worden.

  Algemeen44444
  Kwaliteit44444
  Gebruik55555
  Duurzaamheid44444
  Prijs44444

  Review by: Leanne

 2. okt
  25
  2012

  Super ! een keer wat anders dan een joolz of bugaboo..

  Algemeen55555
  Kwaliteit44444
  Gebruik55555
  Duurzaamheid44444
  Prijs44444

  Review by: R.du Ree

 3. okt
  25
  2012

  sorry boven vergeten de sterretjes aan te kruisen..

  Algemeen44444
  Kwaliteit44444
  Gebruik44444
  Duurzaamheid55555
  Prijs44444

  Review by: Sandra

 4. okt
  25
  2012

  Sinds 3 weken een June in huis. Gekocht op basis van het mooie design. Maar zeker geen spijt; de luchtbanden rijden lekker soepel en de wagen klapt lekker klein in. Bij ons 1e kindje hadden we nog een Bugaboo; overigens ook een prima wagen maar die hebben we gegeven aan m'n zus (die er nog altijd blij mee is hoor). Bij de June hoef je de zitting en het onderstel niet eerst los van elkaar te halen voordat je de boel inklapt. Het enige jammere is het ietwat kleine boodschappenmandje. Overigens net het verhaal boven gelezen en hier herken ik me dus totaal niet in. Allemaal succes met het vinden van een leuke kinderwagen!! groetjes van een blije moeder!

  Review by: Sandra

 5. okt
  3
  2012

  Ik heb de easywalker june gekocht puur op basis van de reclame - nu heb ik er erg veel spijt van en nog deze week mag deze rotwagen "back to sender" - hij kan in de koffer van een mini? - hoe belangrijk is dat? Niet dus. - hij is wendbaar en kan elke terrein aan? - niks van. Wendbaar enkel op een glad vloertje bij u thuis. Eens dat u buiten komt zal je het wel merken: - vering - volgens easywalker weggewerkt boven de acherwielen - ja, zo weggewerkt is de vering dat je niet eens merkt dat er vering aanwezig is. Niet aangenaam voor een kind als je bijvoorbeeld op kasseien moet rijden - als gevolg van de "vering" kan je de wagen niet kantelen, dus als je een stoep wil oprijden moet je je voet op de as beneden zetten en zo de wagen kantelen. Volgens easywalker is dit zo bedoeld maar het lijkt eerder een flauwe uitleg om een designfout te verstoppen. Bovendien elke keer dat ik dit probeer heb ik het gevoel dat ik de duwstang zal afkraken. Het voelt gewoon niet als voorziene oplossing - als je van een verhoging naar beneden wil, zal je zelfs de bovenvermeldde oplossing niet helpen. Je moet hem optillen en zelf naar beneden doen. - de voorwielen kan je vastzetten of laten zwenken maar: je zet ze beter vast want op sommige oppervlakken kan je echt niet goed rijden met zwenkwielen...maar als ze vast zitten kan je enkel rechtdoor rijden want zonder deftige vering kan je gewoon geen bocht maken....dus de wielen terug los... - de wagen vouwt gemakkelijk op - kan geloven dat dit waar is, zou belachelijk zijn als zelfs dat soort basic eigenschap niet goed was - maar uitgerekend mijn model deed het niet, zeker niet vlot. - bovendien klikt de wagen na het opvouwen niet vast...en komt hij dus spontaan terug open juist op het moment dat je hem in je koffer wil steken meestal met krassen aan je auto als gevolg. - Om dit op te lossen hebben ze blijkgaar alweer achteraf een "transport lock" voorzien omdat er klanten naar vragen (!)...natuurlijk dat ze dat vragen. Elke kinderwagen heeft dat. Dus op aanvraag monteren ze het GRATIS! Alleen kom je dat te weten enkel als je klaagt zoals ik. In mijn ogen klinkt het alweer als een oops design fout. - de kinderwagen heeft geen rem aan het stuur omdat ze dit veiliger (!) vinden, dat staat in hun handleiding. De rem die aanwezig is ziet bijzonder primitief uit, steekt uit, zal je vlug merken als je eens in teenslippers gaat wandelen. Genoeg info? Heel graag gedaan!

  Algemeen11111
  Kwaliteit11111
  Gebruik11111
  Duurzaamheid11111
  Prijs11111

  Review by: Zuzana

 6. aug
  30
  2012

  We waren aangenaam verrast door de vele mogelijkheden van de June. Het is een super compacte wagen die makkelijk in de Mini van mijn vrouw past! Verder, is het zitje omkeerbaar en kan onze maxi-cosi er ook op.

  Algemeen44444
  Kwaliteit44444
  Gebruik55555
  Duurzaamheid44444
  Prijs44444

  Review by: Eric de Vries

Geef je mening over de EasyWalker June

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review