• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 119,00

Met deze Newborn set kan de Tripp Trapp al worden gebruikt vanaf de geboorte. Zo kun je alle speciale momenten van dag 1 met je baby beleven. De Newborn is tevens te gebruiken als bouncer. Geef je pasgeboren baby een plek aan tafel.
Met de lancering van de Tripp Trapp Newborn Set behoort je baby nu vanaf de geboorte bij het gezinsleven aan tafel!

Door het gebruik van de Tripp Trapp-stoel te vervroegen met de set voor pasgeborenen, is de Tripp Trapp-stoel de enige stoel die je kind nodig heeft!

Baby’s willen graag altijd dichtbij je zijn, en dat geldt ook als je met zijn allen aan tafel zit te eten of te kletsen.
Tot de lancering van de unieke Newborn Set voor pasgeborenen kon de stoel worden gebruikt met de Tripp Trapp Baby Set vanaf het moment dat je kind zonder hulp kon zitten, meestal vanaf 6-9 maanden.

De nieuwe Newborn Set sluit het gat van 0-6 maanden en biedt je baby een veilige en comfortabele plek aan tafel en laat je kindje op dezelfde hoogte als de rest van het gezin deelnemen aan het gezinsleven aan tafel. Het is voor iedereen veel prettiger als je je kindje niet in een wippertje op de vloer hoeft te plaatsen terwijl de rest van het gezin samen aan tafel zit. Bied je pasgeboren kindje een veilig gevoel door altijd dichtbij te zijn, zodat hij/zij je kunt zien en horen en met je kan “praten”.

De Newborn Set is eenvoudig afneembaar en kan daarom naar iedere kamer mee naartoe worden genomen. De bodem van de Newborn Set is zodanig vormgegeven dat schommelbewegingen mogelijk zijn bij plaatsing op de vloer.

Ergonomie
De zithoek is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Omdat de ruggengraat en de omringende spieren nog niet volledig zijn ontwikkeld, zijn baby’s erg kwetsbaar. De Newborn Set biedt een gezonde zithoek van 38 graden bij bevestiging op de Tripp Trapp-stoel en bovendien goede zijwaartse ondersteuning. Bij plaatsing op de vloer biedt de eenheid een hoek van 20 graden.

Baby’s ontwikkelen hun spieren door plat op hun rug of buik op een speelmat te liggen en zich op eigen kracht te bewegen en te ontwikkelen. Wij raden langdurig gebruik van zit- en ligproducten af, en dat geldt ook voor Stokke-producten.

Eigenschappen

  • Speelgoedhanger (excl. speelgoed)
  • Gemiddelde tafelhoogte
  • 5-puntsgordel
  • Met veiligheidsindicator
  • Comfortabele kussenvulling machine wasbaar

Meerdere textielsets verkrijgbaar
Kleed je Tripp Trapp® Newborn Set™ aan met een eenvoudig verwisselbare, wasbare en omkeerbare textielset. De textielsets bestaan uit een hoes voor de eenheid, een slabbetje en schouderkussentjes. De textielset is verkrijgbaar in 3 kleuren: Blauwe Dots, Groene Dots en Paarse Dots met een effen witte achterzijde – kies voor weergave met gekleurde stippen of effen wit. De textielset is gemaakt van puur katoen en is zacht en comfortabel voor baby’s huidje. De vulling van de schouderkussentjes bestaat uit 100% polyester. De stof is machinewasbaar, volg de wasvoorschriften op het product.

Veiligheid en normen
Om de achterwaartse stabiliteit van de Tripp Trapp®-stoel verder te vergroten, is een afneembare, verlengde glijder (“Extended Glider”) ontwikkeld voor de Tripp Trapp®-stoel.

Gebruik deze Tripp Trapp® Extended Glider altijd als je de stoel gebruikt met de Tripp Trapp® Newborn Set™. De Tripp Trapp® Extended Glider kent twee verschillende standen.

Gebruik de Extended Glider altijd in de achterste stand als de Tripp Trapp® Newborn Set™ wordt gebruikt in combinatie met de Tripp Trapp®-stoel.

Let op! Deze set past op alle stoelen die geproduceerd zijn na mei 2003!

De Stokke Tripp Trapp Newborn is oa verkrijgbaar bij:

babyhuys  GIF 120*60  babypark 120x60

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Stokke Tripp Trapp Newborn

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review