• 00000
 • 00000
 • 00000
 • 00000
 • 00000

Prijs vanaf:

De ontwikkeling en groei van een kind zijn letterlijk steeds nieuw stapjes. De baby kan iets pakken, kan zitten, loopt, eet zelf, zingt. Steeds is er iets nieuws. Ican maakt producten die deze ontwikkelingen op een gezonde en leuke manier stimuleren en begeleiden. Als eerste presenteren wij de Icansit kinderstoel. De metalen poot waarop de stoel staat heeft een groot voordeel voor de volwassene. Je kunt vlak bij je kind staan en daardoor kun je zonder je rug foutief te belasten je kind in en uit de stoel tillen. Je voeten staan namelijk tussen het frame. De armleggers werken ook hier weer mee omdat je ze gebruikt om de stoel te verplaatsen. Indien je meer icansit stoelen hebt kun je ze opstapelen. Het ontwerp is transparant, past daardoor in elk interieur en geeft een eigentijdse kijk op de veiligheid en comfort van het kind en de volwassene. De vormgeving is oorspronkelijk en van deze tijd. De stoel is ontworpen door Carla Monchen. De icansit heeft de Nederlandse “product van het jaar 2005” prijs gewonnen vanwege de innovatieve en ergonomische vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid en de lieve uitstraling van het ontwerp.

De I can sit naturel is oa verkrijgbaar bij:

De "I can sit" kinderstoel wordt niet meer geleverd. Babypark adviseert de volgende alternatieven: Kids River Meegroeistoel Laura en Stokke-Tripp-trapp kinderstoel

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

I can sit naturel Heeft 1 Reviews

 1. jan
  9
  2013

  waar kan iik nieuwe leuningen voor de Icansit krijgen? Wij hebben 2 Icansit kinderstoelen en van beide zijn de leuningen gebarsten.

  Review by: T.Schilderman

Geef je mening over de I can sit naturel

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review