• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€49,95

Dé draagdoek voor in het zwembad of onder de douche

Heerlijk veilig douchen of spetteren in het zwembad met uw baby en uw handen vrij. Dat kan met deze Aqua carrier. Deze nieuwe en unieke draagdoek is gemaakt van sneldrogend, zacht materiaal  en zorgt ervoor dat uw kindje op een veilige, comfortabele manier kunt dragen onder de douche of op de zwembadvloer. Uw baby kan zo mee het water in!

De meeste baby’s vinden het heerlijk om samen met papa of mama onder de douche te gaan. Vaak ontbreekt het aan tijd voor een uitgebreid badritueel. Samen douchen gaat heel gemakkelijk en veilig met deze aqua draagdoek.

U kunt u kindje zowel op de heup als op de buik dragen. Doordat u uw handen vrij heeft maakt het mogelijk om uw kindje te wassen zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw kindje glibberig wordt van de zeep of shampoo. Omdat de draagdoek gemaakt is van rekbaar materiaal is er voldoende ruimte om uzelf te wassen en uw baby.

Dit is een unieke manier om uw kindje te laten wennen aan douchen samen met u dicht tegen u aan voelt lekker veilig.

Ook is deze draagdoek geschikt om mee te nemen naar het zwembad. U draagt hem gemakkelijk over uw badkleding of onder uw gewone kleding. De doek is veilig en comfortabel in het water zodat uw baby de kans krijgt om water vrij te worden terwijl uw kindje dicht tegen u aan zit. U kunt tot het nekje van uw baby in het water gaan maar een keer kopje onder kan geen kwaad dit leren ze ook bij baby zwemmen.

Uit het water kunt u uw baby gewoon in de draagdoek laten zitten, uw kindje koelt minder snel af vanwege deze draagdoek. U heeft uw handen ook vrij om evt uw andere kinderen in heb bad te begeleiden.

De aqua draagdoek is gemaakt van een speciaal materiaal wat super snel droogt. U kunt zelf de draagdoek handdoek droog maken en de doek onder uw kleding aan houden. In de tas is ook geen probleem deze is erg klein opvouwbaar en is dus makkelijk mee te nemen.

De ByKay AQUAcarrier is oa verkrijgbaar bij:

draagdoek  

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de ByKay AQUAcarrier

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review