• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 129,00

De Koelstra Limbo buggy is speciaal ontworpen voor Prenatal en zorgt ervoor dat je kindje comfortabel en veilig kan vervoeren. De buggy is licht van gewicht met zijn 6,5 KG en klapt eenvoudig in tot een paraplu. Hierdoor kan hij makkelijk meegenomen worden op de fiets. De rugleuning is in meerdere standen te verstellen, rechtop, ligstand en een slaapstand. De zwenkwielen aan de voorkant zorgen er voor dat je gemakkelijk met je buggy door zwaardere terreinen kan rijden. Wij adviseren om je kindje pas in een buggy te vervoeren zodra het goed zelfstandig kan zitten. De Limbo wordt inclusief zonnekap en boodschappenmand geleverd. Afmetingen 26X106x22.

let op! op haar website vermeldt Koelstra het volgende:

Helaas hebben wij moeten constateren dat er een namaak buggy van Koelstra in omloop is gebracht. Het betreft het model Koelstra Limbo buggy met de expliciete toevoeging techno en/of techno grey.

Ben je in het bezit van deze specifieke buggy dan adviseren wij je deze niet verder te gebruiken onder andere in verband met een ernstig veiligheidsrisico. De namaak buggy techno Limbo voldoet NIET aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888 én voldoet NIET aan de door ons gestelde veiligheids- en kwaliteitscriteria.

Vanuit onze verantwoordelijkheid adviseren wij : Stop onmiddellijk het gebruik van dit product. Ga terug naar de babywinkel van aankoop of neem contact op met de online webshop waar je deze namaak Limbo buggy techno (grey) hebt gekocht.

Meer informatie over deze namaak buggy en wat u moet doen als u deze gekocht heeft.

De Koelstra Limbo is oa verkrijgbaar bij:

120x60 FVD Prenatal

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Koelstra Limbo

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review