• 00000
 • 00000
 • 00000
 • 00000
 • 00000

Prijs vanaf:

€ 95,00

De Elle is de basis GeboorteTENS die wij verkopen en verhuren. Het apparaatje is speciaal geschikt voor het verlichten van weeënpijn tijdens je bevalling.
Zowel de huur als de aanschaf van de GeboorteTENS Elle wordt door diverse verzekeringsmaatschappijen volledig vergoed. Het apparaatje kost € 95,00 inclusief verzendkosten. Indien je kiest voor huur komt daar een borgsom van € 85,- bij.

Hoe werkt de GeboorteTENS Elle?

De Elle is gericht op het stimuleren van de aanmaak van endorfine. De productie van deze lichaamseigen pijnstiller komt op gang op het moment dat jouw bevalling begint. Door het inschakelen van de Elle wordt de endofinespiegel maximaal verhoogd.

Tijdens de bevalling

De Elle is een TENS apparaat dat vooral gebruikt wordt bij de bevalling. Het wordt in de hand gehouden en heeft de vorm van een afstandsbediening. Bij de bevalling plak je aan weerskanten van je ruggenwervel vier elektroden. Naast de “burst” waarbij je een prettige tinteling in de rug gaat voelen, zit er ook een “boost” knopje op (heeft 2 niveaus). Dit kun je gebruiken voor extra stimulatie tijdens de weeën.

De GeboorteTENS Elle is oa verkrijgbaar bij:

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

GeboorteTENS Elle Heeft 1 Reviews

 1. jul
  9
  2014

  Dit ziet er inderdaad erg haidng uit! Heerlijk he die tijd voor jezelf tijdens de slaapjes. Ik heb een zoontje van 3 maanden en doe ook zoveel mogelijk tijdens zijn slaapjes. Mag ik vragen hoe jij de borduurtjes die je nu hebt gemaakt straks op het kledingstuk maakt. Bij mij wordt het dan nooit zo mooi als dat ik het rechtstreeks borduur........ Ben benieuwd!Groetjes Cindy

  Review by: Rogelie

Geef je mening over de GeboorteTENS Elle

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review