• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 249,95

Goedkoopste prijs bij Babyartikel.de

De kiddy Guardian pro is een bijzonder nieuw ontwerp dat veiligheid biedt aan uw kind van circa 9 maanden tot 12 jaar. Uitzonderlijke veiligheidsnormen gecombineerd met moderne styling zorgen ervoor deze autostoel gemakkelijk de uitdaging van het opgroeiende kind met veiligheid en comfort aankan.

Veiligheidsvoorzieningen

Kiddy Shock Absorber
Voor de eerste keer heeft een kinder autostoel bewezen dat de ‘kreukelzone’ technologie van de auto-industrie aan alle eisen voldoet. De KSA – de kiddy schokdemper zit aan weerszijden van de zitting en is rood van kleur. Tijdens een impact zal er kracht van de inslag ontstaan waardoor de gordel strak gaat staan. Deze kracht wordt overgebracht naar de KSA en letterlijk gespen de speciale kreukelzones het naar binnen. Geen enkele andere fabrikant biedt deze vorm van absorptie, deze fantastische autostoel beschikt als enige over deze nieuwe functie die is gepatenteerd door kiddy.

Improved Side Impact Protection
Het hoofd en de schouders bij kinderen zijn bijzonder kwetsbaar, omdat het hoofd is nog steeds relatief zwaar is in vergelijking met de rest van het lichaam. De high-performance materialen noemen we Honey Comb V2 Dit materiaal is geïntegreerd in de hoofd en schouder bescherming. De schouder beschermers zijn specifiek gevormd om de beste bescherming te bieden in het geval van een crash, dat is waarom ze deze unieke vorm hebben.

Improved Kiddy Impact Shield
De originele kiddy impact shield is keer op keer het meest veilige en duurzame systeem. Telkens komt dit systeem als hoogst uit de resultaten. Dit systeem is dan ook veiliger als een 5-punts gordelsysteem.

De kiddy Guardian Pro, voorzien van de nieuwste versie van dit systeem verkleind de de kans op ernstig nekletsel doordat de kracht van de effecten ervan kunnen worden verspreid door middel van een breder aanspreekpunt over de buik.

Comfort

Breathable Thermotex
Niets is vervelender dan te zitten in een auto op een kleverige, zweterige bekleding. Om dit tegen te gaan is de Guardian Pro voorzien van een Thermotex bekleding. Deze bekleding stimuleert de luchtcirculatie en zorgt voor een comfortabele zitting.

3 Stage Leg Extension
De Kiddy Guardian Pro wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur, want de stoel groeit met je kind mee. De verstelbare voetensteun zorgt ervoor dat uw kind veilig en comfortabel kan zitten.

Optional Reclining Position
Om de reis nog meer ontspannender te maken en om uw kind een dutje te laten doen nog meer aan te moedigen, kunt u de Kiddy Guardian pro in slechts een eenvoudige stap verstellen in de ligstand.

Specificaties

– Bekleding wasbaar op 30 graden

De Kiddy Guardian Pro is oa verkrijgbaar bij:

  

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Kiddy Guardian Pro

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review