• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€ 19,95

Het Milagrow XXL aankleedkussen is een innovatief product. Naast het extra grote formaat zijn er een aantal extra veiligheidsfactoren in verwerkt die bij de reguliere aankleedkussens ontbreken. Het is super comfortabel en voldoet ook een langere periode aan de behoeftes van het groter groeiende kind.

“In het begin komt het niet in je op dat het verschonen van uw baby gevaarlijk kan zijn. Pasgeboren baby’s liggen namelijk vaak stil tijdens het verschonen – al moet u wel altijd een hand op de baby houden in het geval van een onverwachte beweging. Maar bij baby’s van vier maanden en ouder wordt het vaak al moeilijker om de luier te verschonen; hij kan dan al omrollen”. (bron: Stichting Consument en Welzijn). “De ernst van een val van minder extreme hoogte, zoals van o.a. een commode schatten ouders
ten onrechte lager in. Een op de vijf ouders blijkt hun baby wel eens alleen te laten als het op de commode ligt”. ( bron: Stichting Consument en Welzijn).

Het veiligheidsaspect van aankleedkussens blijkt in de praktijk nog steeds onderbelicht. Het Milagrow XXL aankleedkussen is speciaal ontwikkeld als antwoord op bovengenoemde problematiek. Het onderscheidt zich t.o.v. de standaard aankleedkussens in het volgende:

  • Aan de voorzijde zit een extra hoge (15 cm) en stevige rand. De achterzijde heeft de standaard hoogte van 10 cm.Deze extra hoogte aan de voorzijde en het stevige materiaal geven een extra veiligheid wanneer de baby plots gaat draaien en men daar niet op bedacht is.
  • Aan de onderzijde van het aankleedkussen is een antisliplaag verwerkt.Hierdoor blijft het kussen veel beter op zijn plek liggen. Het Milagrow XXL aankleedkussen zal hierdoor niet met baby en al kunnen wegglijden.
  • Het formaat is extra groot (90 cm x 55 cm).
  • Het Milagrow XXL aankleedkussen kan gedurende een langere periode gebruikt worden.Je kunt het aankleedkussen gebruiken vanaf de geboorte tot aan het moment dat ze geen luiers meer nodig hebben. Het grote formaat geeft meer comfort bij het verschonen.
  • Om het gebruiksgemak te vergroten is er aan de voorzijde een mooi strak vormgegeven print aangebracht. Zo kan men in een oogopslag zien welke zijde naar voren moet liggen.

De print waaruit men kan kiezen is: Boy, Baby of Girl. Ook is er nu een aankleedkussen beschikbaar in uni wit, dus zonder print. Het Milagrow XXL aankleedkussen is aan de binnenkant vervaardigd uit een hoogwaardig elastisch schuim waardoor het aankleedkussen zijn karakteristieke stevigheid heeft. De buitenkant is bovendien volledig afwasbaar en kan eenvoudig met een warm sopje worden gereinigd.

Als je vader of moeder wordt, ontstaan er tijdens het wonder van de groei van het kind een diversiteit aan onverwachte problemen, die je van te voren nooit had kunnen bedenken. De missie van Milagrow is producten voor baby’s en kinderen te ontwikkelen, die hiervoor een oplossing kunnen bieden. Milagrow is ontstaan uit onze persoonlijke ervaringen als ouders. Milagrow ontwikkelt producten, die praktisch, puur en veilig zijn.

De Milagrow XXL aankleedkussen is oa verkrijgbaar bij:

Milagrow is helaas gestopt met het Milagrow XXL Aankleedkussen met bijpassende hoezen. De kosten van opslag waren te hoog. Winkels wilden ze niet op voorraad nemen vanwege het grote volume.

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Milagrow XXL aankleedkussen

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review