• 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000
  • 00000

Prijs vanaf:

€89,95

Innovatieve borstvoedingsbeha speciaal ontwikkelt voor moeders met grotere cupmaat. Je kunt er discreet mee voeden, de borst blijft bij het voeden bedekt. Ook zit de borst direct in goede positie en dit betekent minder kans op kloven en extra ondersteuning met kussentjes etc. is niet meer nodig. Met voorgevormde buitencup en gemaakt van mooie materialen voor een luxe gevoel.

Mammae Plus is een beha wat excelleert in steun, zonder te veel aan looks in te leveren. Een grotere buste vraagt namelijk om een speciale ondersteuning. Simpelweg een beha in een cupmaatje meer maken gaat het echt niet doen. Mammae heeft dat meer dan begrepen en ging daarom weer terug naar de tekentafel om aan de grote vraag naar een grotere cup te voldoen. Het resultaat is de Mammae Plus, direct beloond met een nominatie voor de Kind+Jugend Innovation Award.

De Mammae Plus is net zo perfect als de ‘normale’ Mammae, maar met eigenheden voor het cupmaatje meer. Deze beha is af, tot in de fijnste details. Het materiaal is zijdezacht en stijlvol. De cups zijn gevoerd, zodat je geen compressen of tepels door je shirt heen zit en een mooier silhouet krijgt. De cup opent zijwaarts, zodat je geen lelijke clips op de schouderbandjes krijgt. En in deze sluiting middenvoor zit speling, zodat het meegroeit en niet zomaar open clipt. Maar wel makkelijk met een hand te openen. In de cup zelfs nog een opbergvakje voor het borstcompres, zodat je deze even hygiënische en praktisch kunt stallen terwijl je voedt. Het compres is helemaal matching met de beha en wasbaar (je bestelt ze apart). En in een doosje compressen geen 2 maar 4 compressen, omdat er altijd wel twee in de was zitten.

De Mammae Plus (Beaunen) is oa verkrijgbaar bij:

Winkel slimmer en ontvang geld terug voor al je online aankopen via EuroClix, het online spaarprogramma
Bekijk ook reviews en beoordelingen van webshops.

Algemeen00000
Kwaliteit00000
Gebruik00000
Duurzaamheid00000
Prijs00000

Geef je mening over de Mammae Plus (Beaunen)

Jouw gegevens


Jouw beoordeling

Algemeen
Kwaliteit
Gebruik
Duurzaamheid
Prijs

Jouw review