Voorwaarden gebruik Babykeur

 

Door gebruik te maken van Babykeur geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden.

 

Beheerders van Babykeur kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen naar aanleiding van een aankoop op basis van reviews, beoordelingen of informatie verstrekt via deze site.

 

Links naar andere websites vanaf Babykeur, verwijzing naar een product, proces of dienst met handelsnaam, handelsmerk, fabrikant of anderszins vormt of impliceert geen goedkeuring of aanbeveling van die sites en de daarbij behorende informatie. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

 

Het beheer van Babykeur behoudt zich het recht voor reviews te verwijderen of te bewerken op het moment dat zij dit passend vindt zonder opgaaf van redenen.

 

De beheerders van Babykeur zullen proberen ongewenste reviews zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle reviews op Babykeur de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders of webmaster van Babykeur (behalve bij de reviews die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van reviews van gebruikers.

 

Babykeur respecteert de privacy van haar bezoekers. De door jou aan ons verstrekte informatie wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

 

Het email adres dat je opgeeft bij een review wordt alleen gebruikt om spam te voorkomen.

 

Het IP adres van je computer wordt bij iedere review opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op je computer. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming.